Referenser

Några av våra kunder:

Volvo IT
Sveriges Ingenjörer
Jusek
Civilekonomerna
Dr Oetker
Ascom
Feelgood
Handelshögskolan Göteborgs Universitet
Högskolan i Halmstad
Akzo Nobel
Göteborgs Stad
Altran Technologies
Swisslog
Essiq
Xdin
Mbits

Vi har ramavtal med Göteborgs Stad inom tjänster för chefsutveckling och team-/grupputveckling.

Ur utvärderingar:

”Suverän föreläsning med konkret hjälp att sätta smarta mål. Rebecka är behaglig att lyssna på och det märks att hon är påläst och har erfarenhet av det hon talar om.”

”Det har verkligen varit en spännande ny värld att kliva in i, användbar såväl i yrkeslivet som på hemmaplan. Det känns otroligt inspirerande att du gav oss den här introduktionen, den kommer vi att ha stor nytta och hämta mycket kraft ifrån, i alla lägen i livet!”

”Ett av mitt bästa beslut, är att jag kom i kontakt med dig. Det har givit mig väldigt mycket.”

”Det har nu gått sex månader jag gick fyra gånger hos dig och jag har just blivit erbjuden en tjänst som gruppchef för 20 personer. Detta var mål om fem år enligt den tidplan vi gjorde upp hos dig. Vet att du sa att du var övertygad om att jag skulle nå mitt mål innan dess men att det skulle gå så här snabbt hade jag aldrig kunnat tro. Jag är helt övertygad om att jag inte hade suttit här om jag inte hade gått hos dig. Tack för det!”

”Utan Rebecka och Human Connection hade jag aldrig varit där jag är idag… varken fysiskt eller psykiskt.”

”Det är jättekul att jobba med dig, du har massor av energi som du generöst sprider. Jag längtar till nästa möte!”

”Du är underbart inspirerande och ger trygghet i ditt sätt att kommunicera med människor.”

”Utbildningen har gett mig förståelse för vad coaching egentligen innebär och hur jag kan använda det i mitt ledarskap. Att man kan komma så långt genom nyfikenhet och genom att ställa öppna frågor var en ögonöppnare.”

”Tack för en mycket bra och lärorik kurs. Sammanfattningsvis har vi utvecklats massor och blivit mer medvetna på bara några dagar.”

”Bra att få förståelse för den vilande ambition som finns i alla människor och för hur den kan plockas fram.”

”Bra verktyg att ha i ledarskapets verktygslåda. Har fått bra insikt i personlighetstyper och gruppsykologi. Relevanta och trovärdiga modeller.”

”Fått mig motiverad och medveten om fördelar med att ändra min kommunikation.”

”Utbildningen har lärt mig coachning – hur jag ska hjälpa andra hjälpa sig själva utifrån deras egna förutsättningar.”

”Jag har fått kunskap om min egen och andras personlighetstyper så att jag bättre kan bemöta andra och även förstå hur jag själv kan uppfattas, och var konflikter kan tänkas uppstå och bero på.”

”Utbildningen har gett mig en förståelse för hur mitt agerande påverkar andra och hur andra påverkar mig. Att aktivt välja mitt agerande i olika situationer och att även kunna byta mitt agerande för att uppnå önskade resultat.”

”Det var otroligt intressant att se Rebecka coacha, vilket visade på hur effektivt det är.”

”Utbildningen har gett mig en jättefin verktygslåda att vara en bra coach, bättre och mer lyssnande medmänniska som förstår andra personers agerande bättre. Rebecka är väldigt inspirerande som person. Känns jätteroligt att ha varit här.”